top of page

Projektet e fundit

Kjo është një listë e pjeshme e disa prej projekteve tona të fundit:

Ura

 • Ndërtim Pilotash, Ura Unazës, Tiranë, Drejtoria Policisë

 • Ndërtim Pilotash, Ura Kamëz, Tiranë

 • Ndërtim Pilotash, Ura Rinas, Tiranë

 • Ndërtim Pilotash, Urat, Rruga e Kombit, Rrëshen-Kalimash MOTORWAY PROJECT. BECHTEL-ENKA JOINT VENTURE. Pilota themele urash  ø1200mm me thellësi deri 28m

 • Ndërtim Pilotash, Ura Brret Krujë. Bami shpk

 • Ndërtim Pilotash, Ura në Autostradën Durrës–Kukës-Morinë.

 • Ndërtim Pilotash, Ura Urakë, Ura e Shoshajve Rrëshen. Alba Konstruksion. Pilota themele urash  ø1200mm me thellësi deri 20m

 • Ndërtim Pilotash, Ura Burrel. Kirchberger. Pilota themele urash  ø1000mm me thellësi deri 17m

Përforcim Terreni

 • Ndërtim Pilotash, Ura Unaza, Tiranë, Drejtoria Policisë

 • Ndërtim Pilotash, Ura Kamëz, Tiranë

 • Ndërtim Pilotash, Ura Rinas, Tiranë

 • Ndërtim i Urave, Rrëshen-Kalimash, Rruga e Kombit. Pilota themele urash, Rrëshen-Kalimash MOTORWAY PROJECT, BECHTEL-ENKA JOINT VENTURË, me thellësi deri 28m

 • Ndërtim i Urës Brret Kruje,Bami shpk

 • Ndërtim Urës ne Autostraden Durrës –Kukës-Morinë.

 • Ndërtimi Urës Urakë, Ura e Shoshajve Rrëshen. Pilota themele urash  ø 1200mm Urakë, Ura e Shoshajve Rrëshen, Alba Konstruksion, me thellësi deri 20m

 • Ndërtimi Urës Burrel. Pilota themele urash  ø 1000mm, Burrel, Kirchberger, me thellësi deri 17m

Pilota të Kafshuara

 • Realizim Parkim, 6 kate nëntokë, Tiranë. Projekti "Forever Green Tower", ALGI shpk. Pilota me kafshim (Secant Pile Wall) ø800/ø600mm me thellësi  32m/28m

 • Realizim Parkim, 4 kate nëntokë, Tiranë. Projekti "Ambasador 3", MANE TCI shpk. Pilota me kafshim (Secant Pile Wall) ø800/ø600mm me thellësi 20m/18m

 • Realizim Parkim, 2 kate nëntokë, Durrës. V.A.F.A shpk. Pilota për Gërmim dhe bazamentin e objektit me diametër ø600mm dhe thellësi 12m

 • Realizim Parkim, 2 kate nëntokë, Durrës. V.A.F.A shpk. Pilota për Gërmim nëntokë i objektit me diametër ø600mm dhe thellësi 12m

 • Realizim Parkim, 2 kate nëntokë, Don Bosko, Tiranë. ‘VOKSHI’ project, GENER 2 shpk. Pilota me kafshim (Secant Pile Wall) ø700/ø600mm me thellësi 12m/8m

 • Realizim Parkim, 2 kate nëntokë, Don Bosko, Tiranë. Projekti "Shekulli", GENER 2 shpk. Pilota me kafshim (Secant Pile Wall) ø700/ø600mm me thellësi 12m/8m

 • Realizim Parkim, 3 kate nëntokë, Qendër Tiranë. Nova Construction shpk. Pilota me kafshim (Secant Pile Wall) ø800/ø600mm me thellësi 17m/15m

 • Realizim Parkim, 2 kate nëntokë, Laprakë, Tiranë. San Tara shpk. Pilota me kafshim (Secant Pile Wall) ø700mm me thellësi 12m/10m

 • Realizim Parkim, 3 kate nëntokë, Liqeni, Tiranë. Ndërpro shpk

 • Realizim Parkim, 3 kate nëntokë, Liqeni, Tiranë. GENER 2 shpk. Pilota me kafshim (Secant Pile Wall) ø700mm me thellësi 12m

 • Realizim Parkim, 3 kate nëntokë, XHAMIA E NAMAZGJASE Tiranë. EDIL AL-IT shpk. Pilota me kafshim (Secant Pile Wall) ø800/ø600mm me thellësi 12m/10,5m. Pilota me kafshim (Secant Pile Wall) ø800/ø600mm me thellësi deri 15m. Ankerime gjeologjike ø 140mm

 • Realizim parkim, 2 kate nëntokë, Ali Demi, Tiranë, Vind shpk. Pilota me kafshim (Secant Pile Wall) ø700/ø700mm me thellësi 11m/9m

 • Realizim nënkalim, Veliera, Durrës. EVEREST shpk. Pilota me kafshim (Secant Pile Wall) ø700/ø700mm me thellësi 12m

 • Realizim pilota. Moglicë, Gramsh. "DEVOLL HYDROPOWER PROJECT HPP", LIMAK –AGE JV, STATKRAFT ALBANIA. Pilota me kafshim (Secant Pile Wall) ø800/ø880mm me thellësi 37M

 • Realizim parkim, 2 kate nëntokë, Tiranë. Projekti “SHESHI ITALIA”, Albstar shpk. Pilota me kafshim (Secant Pile Wall) ø800/ø880mm dhe thellësi 15m

Ankera - Injektime & Testim

 • Ndërtim parkim, 4 kate nëntokë, Tiranë. Projekti "AMBASADOR 3", MANE TCI shpk. Realizim 3 dhe 4 nivele Tiranteve (Ankera) të përkohshëm me 4/5 gërsheta dhe thellësi 20÷25m

 • Unaza e Madhe e Tiranës. Fusha shpk.  Realizim Tiranteve (Ankera) të përhershëm me 5 gërsheta dhe thellësi 25m. Përforcim muri me Pilota

 • Përforcim i Kalatës, Porti Shëngjin. GENER 2 shpk. Realizim Tiranteve (Ankera) të përhershëm me 7 gërsheta

 • Ndërtim parkim, 3 kate nëntokë, Qendër, Tiranë. Nova Construction shpk. Realizim Tiranteve (Ankera) të përkohshëm me 3 gërsheta dhe thellësi rreth 25m

 • Ndërtim parkim 2 kate nëntokë, Laprakë, Tiranë. San Tara shpk. Realizim Tiranteve (Ankera) të përkohshëm me 3 gërsheta dhe thellësi rreth 25m

 • Ndërtim parkim, 3 kate nëntokë, Liqeni, Tiranë. Nderpro shpk. Realizim Tiranteve (Ankera) të përkohshëm me 3 gërsheta dhe thellësi rreth 25m

 • Ndërtim parkim nëntokësor, 2 kate, Krujë. Bami shpk. Realizim Tiranteve (Ankera) të përkohshëm me 4 gërsheta dhe thellësi rreth 32m

 • Ndërtim parkim, 2 kate nëntokë, Tiranë. Projekti ”SHESHI ITALIA”, Albstar shpk. Realizim Tirante (Ankera) të përkohshëm me 4 gërsheta dhe thellësi rreth 26m

Kalata Portuale

 • Kapiteneria, Porti Durrësit

 • Kalata e Re, Porti Shëngjin. GENER 2 shpk

 • Porti Porto Romano, MBM Port

Mikropilota

 • Realizim mikropilota në Autostradën Levan-Tepelene, Garden Line shpk

 • Ndërtim Mikropilota në ALV32, Seman. Projekti "TAP ALBANIA", Albstar Shpk. D300mm, H=8m

Ndërtime Civile

 • Objekt shërbimi 2 kat mbitokë, 2 kat nëntokë, Mjullë, Bathore, Tiranë

bottom of page